yataklı pecop için ürünler (3)

Salchichonal 125

Salchichonal 125

Isı ile işlenmemiş et ürünlerinin üretimi için "Salchichón" veya "Chorizo blanco" olarak adlandırılan "Extra" kalitesinde, yavaş olgunlaştırma teknikleri kullanılarak (6 ile 12ºC sıcaklık ve %78 ile %86 arasında başlangıç nem oranı) hazırlanan katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Format: 4kg torba
Morcillol 027

Morcillol 027

Aditifler, baharatlar ve otlar karışımı, şarküteri kullanımı için, "Morcilla" adı verilen ısı ile işlenmiş et ürününün hazırlanması için. Format: 5 kg torba
Sobrasada 031

Sobrasada 031

Aditifler, baharatlar ve çeşni karışımı, ısı ile işlenmemiş et ürünü olan "Sobrasada"nın hazırlanması için; sınırlayıcı katkı maddelerinin yokluğunda, taze, kurutulmuş ve/veya olgunlaştırma-kurutma süreci ile olgunlaşmış olarak tüketilmesi mümkündür. Format: 270g kutu, 3,6Kg torba